T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BUCA - İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mezun öğrencilerimizin e-mezun sistemine kayıt işlemleri

Okulumuzdan mezun olmuş veya mezun olacak öğrencilerimizin E-Mezun sistemine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Sisteme kayıt olmayan öğrencilerimiz aşağıdaki linkten kayıt olabilirler.

Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında verilen eğitimin öğrencilere kazandırdığı mesleki yeterlikleri, bu yeterliklerin iş hayatının taleplerine uygunluğunu, işletmelerin mesleki ve teknik eğitim veren okullardan beklentilerini, öğrencilerin istihdama katılımını ve yükseköğretime devam etme durumu tespit etmek amacıyla e-mezun web portalı (http://emezun.meb.gov.tr) üzerinden mezunları izleme çalışması yapılmaktadır.

Söz konusu çalışma kapsamında, mezun öğrencilerimizin ve işverenlerimizin e-mezun web sitesine kayıt olarak doldurdukları anketlerden elde edilen verilerle her yıl, politika belirleyici ve karar vericilerin yararlanmaları amacıyla e-mezun araştırma raporları hazırlanmaktadır.

E-Mezun sistemine kayıt olmak için BURAYA TIKLAYINIZ.

Yayın: 05.03.2018 - Güncelleme: 05.03.2018 21:18 - Görüntülenme: 302