T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BUCA - İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüz Sayın Fuat ERDAŞ´ın 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Mesajı

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimiz için verimli ve hayırlı olmasını diliyorum.

Değerli  Öğretmen Arkadaşlarım,
Kıymetli veliler ve
Sevgili Öğrencilerimiz..

Bugün yeni bir öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisinde sizleri selamlıyorum. Öncelikle yeni eğitim öğretim yılı tüm milletimize, devletimize, veli, öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun.

İESOB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenleri olarak; hayata gülümseyen, mesleğini ve görevini önemseyen eğitim kadrosuyla gençlerimizi; eğitimin, bilimin öngördüğü kurallar ve koşullar içinde; sevgi, saygı ve hoşgörüye dayalı bir ciddiyetle, yeteneklerinin el verdiği en üstün başarıya ulaştıracağımıza inancımız ve güvenimiz tamdır.

Sevgili Öğrencilerimiz! Biz öğretmenlerin en büyük ideali Sizleri; kendini tanıyan, yeteneklerini bilen, milli ve manevi değerlerine bağlı, duyarlı, düşünen, düşündüğünü uygulayabilen soran, sorgulayan, eleştiren, iyiden-doğrudan-güzelden yana tavır koyabilen bireyler olarak Ülkemizin aydınlık geleceği için sağlam karakterli gençler olarak yetişmenizdir. Çağdaş Eğitim standartlarının, iyi eğitim görmüş bireylerin ve bilginin giderek daha büyük bir güç haline geldiği günümüzde, eğitimin bütün unsurları olarak bizlere büyük görev düşmektedir.

Devletimiz yeni eğitim müfredatlarıyla yeni hazırlanan kitaplarıyla önemli bir değişime imza attı. Bizlerde aynı ilke ve prensiplerle hep birlikte Yeniden Büyük Türkiye’nin kurulması için çalışacağız.

Bu sene okulumuza yeni yazılan öğrencilerimiz var. Onlara da hoş geldiniz diyor, hayırlı olmasını diliyorum. Geçen sene bu okulda okuyup şimdi üniversiteyi kazanıp yerleşen öğrencilerimizi de tebrik eder başarıların devamını diliyorum. Umarım sizlerde Üniversite hayatına dahil olursunuz. Bu öğretim yılında da Destekleme ve Yetiştirme  Kurslarımız olacak. Bu kurslara katılmanız başarınızı artıracaktır.

Kıymetli Velilerimiz; Okul ve çevre ilişkilerini daha genişletmek, yerel yönetim, Meslek Kuruluşları, Vakıf ve Esnaf Odalarıyla sürekli iletişm halinde olucağız. Elbette sizlerle de etkili bir iletişim süreci başlatmak istiyoruz. Öğrencilerimizin kişisel gelişimlerini, akademik ve sosyal becerilerini iyi analiz yapmak, onlara geleceklerine yön verecek bir alt zemin oluşturmalıyız. Ülkemizi emanet edeceğimiz bu pırıl pırıl çocuklarımızın daha iyi donanıma sahip olması için bizler her türlü gayret içerisinde olacağız. Bu anlayışla da her türlü desteklerinizle sizleri yanımızda görmek isteriz. Aynı zamanda siz sevgili öğrencilerimiz, sizlerden de kendinize yakışır, Vatanını seven, Milletini seven, Bayrağını seven ve bu uğurda 15 Temmuzda yaşadığımız Milli Demokrasi Zaferini gösteren bireyler olmanızdır.

Sizleri saygıyla selamlıyor, Bu yeni Eğitim Öğretim yılımızın bizlere ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum.

Yayın: 16.09.2018 - Güncelleme: 16.09.2018 22:53 - Görüntülenme: 89